identitet x digital x markedsstrategi

Alltid to skritt foran

Rs tunet
Cm entrepenør
KATEGORI
Bygg & Anlegg
KLIENT
CM Entreprenør
CM Entreprenør er en lokal aktør innen ingeniør- og entreprenørvirksomhet, lokalisert i Horten, som utfører hoved- og delentrepriser på hele Østlandet. Det er fokus på alltid være et skritt foran ved å yte det lille ekstra for kunder og samarbeidspartnere.
Variasjoner av logo
⎯⎯⎯⎯
CM mockup flater hvit 2200 x 1650
Nettsiden på forskjellige enheter
⎯⎯⎯⎯
Mål

Høye mål og store tanker preger CM Entreprenør, fra den yngste til den eldste. Ønsket er å være med på å skape noe nytt, utvikle byen og bygge fremtiden, noe som har resultert i en bestemt innsats i å alltid ligge «to skritt foran» i markedet.

Akkurat dette var vi innstilt på å få frem gjennom et maskulint, levende og fremtidsrettet utrykk med store kontraster, men få nyanser, hvor vi hekter den røde tråden til byggbransjen gjennom elementene.

Gridsystem for teaser-bilder
⎯⎯⎯⎯
UI Components
UI komponenter inspirert fra symboler fra plantegninger
⎯⎯⎯⎯
Stationary-black-CME
Kontorrekvisita
⎯⎯⎯⎯
__________ Løsning

Designet av nettsiden har klare elementer fra byggverden, med rutenett og symboler tatt ut fra plantegninger. Det er brukt et fåtall farger med store kontraster med basis i det mørke spektere, nettopp for å fremheve et moderne, røft, og maskulint utrykk for et fremoverlent selskap.

Fotografering av alle prosjekter ble satt i gang, med et fokus på å få frem linjene i byggene, med sammenligning til CM symbolet som er satt sammen som en silhouette av to bygninger.

Det maskuline og røffe som ofte kjennetegner entreprenørene på byggeplassen ble dratt inn i identiteten med en moderne vri, nettopp for å formidle gjengen som alltid er to skritt foran.

Typografi
cm mockup
__________________ Resultat

Nettsiden viser enkelt frem konseptet med informasjon om selskapet og prosjekter som utføres av entreprenøren. I tillegg til dette får besøkende en innsikt i selskapets fremgang og nye satsninger, der man enkelt kan ta kontakt som håndverker eller byggherre.

Sandenbrygge
bilde 2
Skilt4-CME

Nettsiden vil fungere som en levende plattform som bygges videre gjennom utviklingen av selskapet.

day4-nettside
[catlist thumbnail=yes thumbnail_size=full post_type="project" numberposts=3 excludeposts=this]