identitet x digital x markedsstrategi

Et annerledes kaffehus

Magnat x DAY4 Horten – Digital App
Magnat Kaffehus x DAY4 – Thumbnail
KATEGORI
Mat & Drikke
KLIENT
Magnat Kaffehus
Over 25 år i kaffebransjen har gjort Magnat Kaffehus meget bevisste på hva bedrifter trenger og ønsker seg. Kaffe anses for å være en av dagens mange detaljer, men også en nødvendighet. Nettopp derfor eksisterer selskapet – de vet at forskjellen ligger i detaljene.
Magnat Kaffehus x DAY4 Horten – App
Oversikt over noen av de forskjellige sidene i appen
⎯⎯⎯⎯
App3-MGNT
Login- & menyside
⎯⎯⎯⎯
Mål

Magnat Kaffehus er «et annerledes kaffehus» som leverer løsninger til de bevisste bedriftene og personene. Målet er ikke å bli størst, men å samarbeide med de kundene som tenker likt, deler lidenskapen og snakker det samme språket.

Selskapet har en kaffebar som er åpen for alle kaffeelskere. Bak kaffebaren er det utstilt en kaffelounge med kaffe- og espressomaskiner til bedriftsmarkedet, og i tillegg til dette er alle møterom åpne for bedriftskundene. For å administrere bruken av møterommene må tidspunkt bookes i et verktøy som også gir spesialpriser i kaffebaren, dette verktøyet gi kundene tilgang til Magnat-verdenen — akkurat her kommer DAY4 inn i bildet.

DAY4 x Magnat Kaffehus – Miljø
Booking av møterom
⎯⎯⎯⎯
DAY4 x Magnat Kaffehus – App i hånden
Enkel login via. tilsendt kode
⎯⎯⎯⎯
__________ Løsning

Det ble utviklet en app som kan være lett tilgjengelig for alle bedriftskunder med et enkelt brukerpanel. Gjennom appen får kunden mulighet til å booke møterom til ønsket tidspunkt, få en oversikt over kaffehusene med en rabatt ved kjøp på disse stedene.

Designet er lyst, sofistikert, og stilrent, med funksjoner som enkelt kommer frem ved bruk av et fåtall farger og enkle kontraster. Appen skal være en plattform hvor kundene enkelt kan tappe inn på Magnat Kaffehus sin «verden» og ta bruk av selskapets tjenester.

Detaljene. Det viktig for DAY4 å kunne gjenspeile hvordan kunden kler seg, og ikke minst hvordan de snakker og beveger seg i markedet.

Magnat Kaffehus x DAY4 Horten – App Login
__________________ Resultat

Applikasjonen er lansert både på Android og iPhone, og er allerede i bruk hver dag av kundene. Denne appen har resultert i at Magnat Kaffehus har fått enda et fotfeste i den digitale verden, og å kunne vise de ønsker å være et annerledes kaffehus med en lideskap for å kunne skape en forskjell i detaljene for sine kunder.

Magnat Kaffehus har en klar ambisjon om å være innovatører i en stor og viktig bransje — nettopp ved å tenke nytt og annerledes.

day4-app
[catlist thumbnail=yes thumbnail_size=full post_type="project" numberposts=3 excludeposts=this]