identitet x digital x markedsstrategi

Kaffeløsningen tilpasset forholdene

matt-lamers-328906
DAY4 Horten - Varde Kaffehus
KATEGORI
Mat & Drikke
KLIENT
Varde Kaffehus
Varde Kaffehus er en komplett leverandør av kaffemaskiner, ingredienser, og service til bedriftsmarkedet. Selskapet er stiftet og drives av mennesker med 10 års erfaring fra bransjen, som tilsammen skaper et ungt og fremoverlent miljø.
Norske varder som former symbolet til kaffehuset

Nettsiden på forskjellige enheter
Mockup2-VK
Mål

Varde Kaffehus er et konsept bygd på en overbevisning om at kaffen du serverer kan ha en verdi i form av avkobling og hyggelige stunder for de ansatte, og som et verktøy overfor kunder og besøkende. Med et ønske om å løfte dagens kaffeløsning til nye høyder, tilbyr de alt fra 'superenkel løsning' med fersk kaffe levert på døren, til en 'komplett løsning' med levering av kaffe, maskin og service tilpasset bedriftens forhold.

For å kommunisere dette ut i markedet satt vi, i samarbeid med kunden, opp et mål om å kunne starte ferden i den digitale verden som et ambisiøst brand som fremstår som ungt og nytt, men på samme tid har tydelige røtter i det gamle og faste som kaffehistorien egentlig er. Platformen skulle fungere som en grunnvold for alle byggestenene som skulle bli lagt i fremtiden mot å bli et annerkjent kaffehus blant bedrifter øst i Norge.

Typografi-VK
Typografi

Colours-VK
Farger fra Norsk natur

LogoAnimation-VardeKaffehus
Logo, med varde som alltid er synlig

__________ Løsning

Vi satt oss ved tegnebrettet og skisserte opp tanker om en identitet som er sterkt knyttet til historien om varder – fra norrønt varði; beslektet med å være var, «oppmerksom, aktpågivende» – som er plassert på høyder i terrenget, gjerne som grensemerke eller veimerke. Omgivelsene ble også dratt inn i identiteten som symbol på røttene til en lang kaffehistorie som oppstod i naturen, presentert ved den praktfulle Norske naturen.

På tross av røttene i det gammeldagse, var det viktig å kunne få frem en ung og innovativ kultur gjennom et moderne brand som har bevegelse blant den faste naturen som er presentert gjennom bildene.

Mockup1-VK
Visittkort-VK
__________________ Resultat

Nettsiden viser enkelt frem konseptet med informasjon plassert blant prakfull natur, hvor varden alltid er i sikte. Den viser frem prosessen og de forskjellige løsningene i en enkel oversikt basert på et tilpasset behov for enhver bedrift, knøttliten eller drittstor. Resultatet er en ukomplisert nettside som vil fungere som grunnvold for de forskjellige byggestenene som legges på veien fremover, noe som er utrolig viktig for å kunne opprettholde en stabil identitet og tilhørlighet i markedet.

Mockup4-VK

Varde Kaffehus har nå nådd første varde på stien i den digitale verden, med en plattform som grunnvoll og en tydelig identitet.

day4-nettside
[catlist thumbnail=yes thumbnail_size=full post_type="project" numberposts=3 excludeposts=this]