DAY4 har flyttet inn i nytt studio i Horten, en by med inspirerende og innovative mennesker med en utrolig skapertrang, som har resultert i bedrifter som sender raketter til verdensrommet og bygger intelligente ubåter under vann. I akkurat denne byen skal DAY4 vokse frem til å bli et kompetansehus der de beste jobber sammen. Nettopp for å skape ny historie ved full utnyttelse av fremtidens digitale verktøy.

DAY4 tett samarbeid med dyktige mennesker i nytt studio i Horten

Idéer ⟶ Virkelighet

Vårt mål er at studioet blir et samlepunkt for talenter som ønsker å jobbe sammen på et mangfold av varierte og spennende prosjekter. Studioet skal frembringe kreativitet, med idéer som ikke bare forblir tanker, men blir gjennomførbare i teams bestående de dyktigste menneskene innen hvert fagfelt. For å oppnå dette vil DAY4 alltid jobbe hardt for å kunne ha nødvendige verktøy tilgjengelige til enhver tid. Da kan alle som jobber her fokusere på å skape løsninger som igjen skaper resultater.

DAY4 kreativt arbeid i nytt studio i Horten

Egen bakdør til kaffebar og mikrobryggeri

I DAY4 sitt nye studio i Horten er det en egen bakdør som fører rett inn til Stopp! Kaffebar og Horten Mikrobryggeri for et variert og livlig arbeidsmiljø, og ikke minst god mat og drikke til enhver tid! Et helt unikt arbeidssted med et variert atmosfære for optimal produktivitet i et miljø du selv trives med.

DAY4 Studio Horten - Mikrobryggeri

DAY4 Studio Horten - Mikrobryggeri & Stopp! Kaffebar

Klar for å skape ny historie med oss? Ta kontakt da vel!